naar de inhoud

Wat betekent het voor jou dat je uitgezaaide borstkanker hebt?

De ziekte heeft invloed op je dagelijks leven, op je emoties, op je relatie met je naasten. Maar ook bijvoorbeeld op je werk en op je financiën.
Wat kun je tegenkomen tijdens je ziekte? Hier vind je informatie, steun en praktische tips.

Onderwerpen

Kun je niet vinden wat je zoekt in de onderwerpen hieronder? Scroll dan naar de bolletjes beneden. Of typ je vraag in de zoekbalk.

Informatieboekje ‘Je wordt niet meer beter’

Informatieboekje ‘Je wordt niet meer beter’

Tootje: ‘Dit boekje geeft een compleet beeld van de verschillende fases van je ziekte. De onderwerpen zijn dingen waar je misschien niet zo makkelijk over praat, maar waar je in je hoofd wel mee bezig bent. Dit boekje geeft mij een gevoel van erkenning voor mijn gedachten.’

B-Bewust

Beter voorbereid naar je zorggesprek

Houd grip tijdens je behandeling en erna. Als je uitgezaaide borstkanker hebt, kom je voor allerlei keuzes te staan. Bij elke beslissing is belangrijk wat jij wilt en wat jij belangrijk vindt. Je arts en verpleegkundige geven je in een gesprek informatie die je nodig hebt om samen te kunnen beslissen over je behandeling(en) en palliatieve zorg. En je kunt aan hen de vragen stellen die je hebt. Met B-Bewust maak je je eigen vragenlijst, zodat je goed bent voorbereid.
Michelle

'Juist omdat de dood dichterbij is gekomen, sta ik vol in het leven en besef ik dat er heel veel is waar ik dankbaar voor ben'

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.