naar de inhoud

Contactgegevens

Heb je een opmerking of feedback over onze website? Vul dan ons feedbackformulier in. 

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Algemeen

T 030 291 72 22
E info@borstkanker.nl

Bereikbaar maandag t/m vrijdag 09.00 – 12.30 uur.

Pers en media

T 030 291 72 22 (afdeling communicatie)
M 06 20219452 (Mirjam Rinzema, communicatieadviseur)
rinzema@borstkanker.nl of communicatie@borstkanker.nl

Bel buiten kantooruren en in dringende gevallen (alleen voor pers) met directeur Cristina Guererro Paez op het telefoonnummer 06 13511082. Ben je journalist? Meld je dan aan voor onze BVN perslijst

Bezoekadres

Gebouw Janssoenborch (Hoog Catharijne), 3e etage (aanbellen in de hal)
Godebaldkwartier 363
3511 DT Utrecht

Postadres

Borstkankervereniging Nederland (BVN)
Postbus 8065
3503 RB Utrecht

Routebeschrijving

Ons kantoor bevindt zich in winkelcentrum Hoog Catharijne.
Klik hier voor de routebeschrijving

Openbaar vervoer

Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Gebouw Janssoenborch ligt in winkel-, kantoor- en woningcomplex Hoog Catharijne, grenzend aan station Utrecht. Steek vanuit de stationshal het plein over naar de ingang van Hoog Catharijne (The Mall). Ga daar rechtsaf (langs de Lush) en blijf rechtdoor lopen. De ingang van het kantoorgebouw Janssoenborch bevindt zich aan de linkerkant, naast de Action.

Auto

Als je met de auto komt, dan kun je het beste parkeren in parkeergarage P1, Hoog Catharijne (Spoorstraat 22). Neem de lift naar het winkelniveau, je komt dan uit bij de Albert Heijn. Loop rechtdoor (ongeveer 25 meter). De ingang van het kantoorgebouw Janssoenborch bevindt zich aan de rechterkant, vóór de Action.

Parkeren

Het is voordeliger om de auto te parkeren in Transferium Westraven en met een combi-ticket per tram of bus verder te reizen. Een combikaartje parkeren & reizen kost 5 euro. Als je tegenover het Transferium de tram of bus neemt richting centrum/Jaarbeurs stap je uit op het centraal station en loop je richting Hoog Catharijne (‘The Mall’).