naar de inhoud

Behandelingen

Als je uitgezaaide borstkanker hebt, betekent dit dat je niet meer zult genezen. Er zijn wel behandelingen om de ziekte te remmen en om je klachten te verminderen. Neem de tijd om je opties te overwegen en om hierover in gesprek te gaan met je zorgverlener en met je naasten.

Bronnen:
www.kanker.nl
www.borstkanker.nl 

Waarom verwijzen we voor meer informatie naar kanker.nl?

Op deze pagina geven we je een omschrijving van elk type borstkanker. Voor extra informatie verwijzen we je telkens door naar de betreffende pagina van kanker.nl. Dit omdat we zeker weten dat op kanker.nl alle medische informatie up to date wordt gehouden onder toezicht van artsen. 

Ellen: ‘Bij uitgezaaide borstkanker leg je letterlijk je leven in handen van de arts. Je weet dat je doodgaat, maar alsjeblieft niet nodeloos vroeg.
Bij veel vrouwen met uitgezaaide borstkanker is dat hun grootste angst: ga ik niet te vroeg of eerder dood dan nodig was geweest?”

Nieuwe ontwikkelingen behandelingen uitgezaaide borstkanker

facebook live uitzending

De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van behandelingen bij uitgezaaide borstkanker worden besproken in deze Facebook live video uit 2021. De ingezonden vragen worden beantwoord door de aanwezige oncoloog Inge Konings (Amsterdam UMC) en ervaringsdeskundige Sheila. Dit gedeelte van de video begint op 16.47min.
Tip
‘Het belangrijkste is om vragen te (blijven) stellen, informatie te halen en eigen regie te nemen of te houden over jouw medische situatie. Volg jouw gevoel daarin, zowel geestelijk als lichamelijk.’
Nicole
ervaringsdeskundige