naar de inhoud

Help mee

We kunnen altijd mensen gebruiken die zich actief voor ons willen inzetten. Er zijn vele mogelijkheden.

Inzamelingsactie

Wil je een inzamelingsactie voor BVN houden? Graag! Je kan zelf bepalen op welke manier je geld in wilt zamelen en waar het naar toe gaat bv naar activiteiten m.b.t. uitgezaaide borstkanker. De opbrengst kun je aan ons doneren via het rekeningnummer NL54 INGB 0008148115 t.n.v. Borstkankervereniging Nederland.

Heb je behoefte om met een van onze medewerkers over jouw inzameling te sparren? Neem dan contact op via info@borstkanker.nl

Word vrijwilliger!

Wij bieden jou een actief netwerk van lotgenoten die ook hun kennis en ervaring willen delen en inzetten. Ook als je uitgezaaide borstkanker hebt, zijn er diverse manieren om je in te zetten en je kennis en ervaring te delen. Bijvoorbeeld in de expertgroep.
Als je vrijwilliger bent bij BVN, krijg je je onkosten en lidmaatschap vergoed. Lees hier meer over vrijwilliger worden.

Organiseer een activiteit

Wil je in jouw regio een activiteit organiseren voor en met lotgenoten, dan kan dat onder de noemer B-actief. Hoe dat precies werkt, lees je hier. 

Deel je ervaring via B-force

Help ons om de belangen te behartigen van alle mensen met borstkanker en erfelijke/familiaire aanleg voor borstkanker. Dat kan via ons patiëntenpanel B-force. Door jouw ervaring te delen help je de borstkankerzorg te verbeteren.

Wij komen op voor de belangen van borstkankerpatiënten en mensen met erfelijke/familiaire aanleg daarvoor. Het is heel belangrijk dat wij weten wat er bij jullie leeft, waar jullie behoeften liggen en wat jullie ervaringen zijn. Om dit in beeld te brengen hebben wij een panel – B-force. Als je je aanmeldt voor B-force ontvang je automatisch een uitnodiging met link naar deze vragen in je mailbox.

Vertel je verhaal

Voor dit platform uitgezaaide borstkanker maar ook voor sociale media en blad B, zijn we altijd op zoek naar mensen met uitgezaaide borstkanker die hun verhaal willen delen, met of zonder foto. Elk verhaal is uniek. En ervaringen mogen gedeeld worden. 

Wil jij je verhaal, blog, vlog of iets anders met ons delen? Mail dan naar communicatie@borstkanker.nl