naar de inhoud

Stel je vraag

Bij Borstkankervereniging Nederland weten we hoe het is om de diagnose borstkanker te krijgen, om een behandeltraject in te gaan, om keuzes te moeten maken, om met je emoties te moeten omgaan, om een erfelijke aanleg te hebben en om te leren leven met het feit dat je borstkanker hebt (gehad). Daarom weten we ook dat het kan helpen om contact te hebben met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en die jou écht begrijpen. Bij ons kun je terecht om je ervaring te delen en je vragen te stellen.

We staan voor je klaar met een team van geschoolde en ervaringsdeskundige vrijwilligers. Zij zijn zowel telefonisch als online bereikbaar voor vragen over borstkanker, behandelingen, bijwerkingen en late gevolgen. Het team wordt bijgestaan door een aantal ervaringsdeskundigen met een professionele zorgachtergrond en thema-ervaringsdeskundigen en door een medische klankbordgroep. Ook als je een gesprek wilt met een lotgenoot kun je bij ons terecht.

Stel je vraag online

Onze digitale dienst zal je vraag beantwoorden. Vul hier het formulier in.

Stel je vraag telefonisch

Onze Ervaringslijn is op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.30 uur geopend. Heb je vragen of wil jij je verhaal kwijt? Bel ons via het telefoonnummer (030) 291 72 20.

Heb je een medische vraag?

Voor medische vragen verwijzen we je naar je behandelaar, huisarts of de Kanker.nl Informatielijn.